Word ook vrijwilliger bij Welzijn Scheveningen

Welzijn Scheveningen is een organisatie die zich inzet voor alle inwoners van het stadsdeel Scheveningen. Dat doen wij met een groep bevlogen collega’s en ruim 500 vrijwilligers. We stimuleren en ondersteunen bewoners om zich in te zetten voor hun wijk en hun buurtgenoten en organiseren tal van activiteiten voor jong en oud. We doen er alles aan om inwoners van Scheveningen het steuntje in de rug te geven dat zij nodig hebben.

Om ons werk te kunnen doen, zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Mensen die net als wij maatschappelijk impact willen maken en in contact willen zijn met hun medemens. Bent u net gepensioneerd, tijdelijk niet aan het werk, of heeft u nog ergens een paar uurtjes over? Dan gaat het Vrijwilligerspunt Scheveningen heel graag met u in gesprek om te kijken of er binnen onze organisatie een passende functie is. De koffie staat klaar!
Mail gerust naar: info@vrijwilligerspuntscheveningen.nl of bel (070) 416 20 20 of loop eens binnen bij het Kalhuis of het Couvéehuis en vraag naar Chloé Caron.

U vindt uitgebreide informatie over het Vrijwilligerspunt en de vrijwilligersfuncties in stadsdeel Scheveningen op www.vrijwilligerspuntscheveningen.nl.