Wilt u uw huis verduurzamen maar weet u niet waar te beginnen? Heeft u een duurzaam idee en zoekt u een platform? Wij helpen u graag op weg.

Over ons
We zijn een buurtinitiatief  dat de wijk groener en duurzamer wil maken. We zijn allemaal vrijwilligers maar wel met kennis van zaken.

Werkgroep Duurzaam Duinoord

Van links naar rechts: Michiel Lamers, Jacqueline Snoeijers-Loeff, Menno van Ginkel, Myrthe Haase, Jelle de Jong: Niet op de foto: Ivo Nederpelt.

Energiecoach

Is uw interesse gewekt maar wilt u nog eens rustig doorpraten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van de energiecoaches: Menno van Ginkel en Bernardus Eisenburger. Zij wonen in de wijk en kennen onze huizen, zijn getraind in verduurzaming van huizen, zijn vrijwilliger en kunnen dus zonder commercieel belang de opties aan de keukentafel met u doorspreken.

De energiecoach komt langs om de situatie in uw woning te bekijken en om samen met u te verkennen welke maatregelen passen bij uw wensen en mogelijkheden. Hij kan ook helpen met het aanvragen van offertes.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een gratis gesprek met een energiecoach door een mail met uw naam, adres, telefoonnummer te sturen naar duurzaam@duinoord-denhaag.nl .  De energiecoach neemt contact op om een afspraak te maken.

Inloopspreekuur energiecoach Duinoord

Als u vragen heeft of eerst wilt weten wat u van de energiecoach kunt verwachten, bent u van harte welkom bij het inloopspreekuur elke laatste zaterdag van de maand  van 10 tot 12 uur in het Trefcentrum, Sweelinckplein 42.   Het volgende inloopspreekuur van de energiecoach vindt plaats op

zaterdag 28 november van 10 tot 12 uur

Online informatieavond dinsdag 1 december

Ben je benieuwd naar de voordelen van een energiecoach of wil je een bewoner spreken die al een gesprek heeft gehad? Op dinsdag 1 december van 20:00 – 21:00 organiseren we een online informatieavond om je alles te vertellen over een gesprek met een Energiecoach. Aanmelden kan door een mail te sturen naar ikbenerbij@duurzaamdenhaag.nl (klik op de afbeelding hieronder voor de pdf-weergave).