Wilt u uw huis verduurzamen maar weet u niet waar te beginnen? Heeft u een duurzaam idee en zoekt u een platform? Wij helpen u graag op weg.

Over ons
We zijn een buurtinitiatief  dat de wijk groener en duurzamer wil maken. We zijn allemaal vrijwilligers maar wel met kennis van zaken.

Werkgroep Duurzaam Duinoord

Van links naar rechts: Michiel Lamers, Jacqueline Snoeijers-Loeff, Menno van Ginkel, Myrthe Haase, Jelle de Jong: Niet op de foto: Ivo Nederpelt.

Energiecoach

Is uw interesse gewekt maar wilt u nog eens rustig doorpraten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van de energiecoaches: Menno van Ginkel, Bernardus Eisenburger, Jelle de Jong en Erik Hup. Zij wonen in de wijk en kennen onze huizen, zijn getraind in verduurzaming van huizen, zijn vrijwilliger en kunnen dus zonder commercieel belang de opties aan de keukentafel met u doorspreken.

De energiecoach komt langs om de situatie in uw woning te bekijken en om samen met u te verkennen welke maatregelen passen bij uw wensen en mogelijkheden. Hij kan ook helpen met het aanvragen van offertes.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een gratis gesprek met een energiecoach door een mail met uw naam, adres, telefoonnummer te sturen naar duurzaam@duinoord-denhaag.nl .  De energiecoach neemt contact op om een afspraak te maken.

Online bewonersbijeenkomst: in gesprek met een energiecoach
uit Duinoord

Woensdag 21 april van 20 tot 21 uur

Wilt u weten wat een energiecoach voor jou kan beteken en wilt u online
kennis maken met een van onze energiecoaches, kom dan naar de digitale
bewonersavond op woensdag 21 april van 20 tot 21 uur.

U kunt zich aanmelden voor deze avond via de website van Duurzaam Den
Haag:

https://duurzaamdenhaag.nl/evenementenkalender/online-
bewonersbijeenkomst-spreek-een-energiecoach-uit-jouw-wijk