Gebruik / huur Trefcentrum

Het Trefcentrum is voor iedereen te huur voor verschillende activiteiten. Een beamer, keukentje, stoelen en tafels zijn aanwezig. Ideaal voor (VvE-)vergaderingen, een zakelijke flexplek, maar ook voor verjaardagen, bridgedrives, cursussen of culturele activiteiten. Op aanvraag kan ook voor langere tijd een deel van de ruimte gehuurd worden. De ruimte is geschikt voor bijeenkomsten van maximaal 35 personen.

Tarieven

Vanwege de gestegen kosten is het helaas noodzakelijk de tarieven te verhogen. Per 1 maart 2023 zullen de tarieven per dagdeel (4 uur) als volgt zijn:

  • € 90 per dagdeel (of deel ervan) voor commerciële en VvE-activiteiten
  • € 35 per dagdeel (of deel ervan) voor open, wijkgebonden activiteiten zonder winstoogmerk en passend in de doelstelling van het Bewonersoverleg (verbindend in de wijk: dus educatief, sportief, cultureel en/ of maatschappelijk vormend)
  • € 65 per dagdeel (of deel ervan) voor privépersonen voor besloten evenementen (bv. verjaardagen, e.d.)

Reserveren

De ruimte kan gehuurd worden door contact op te nemen met het secretariaat (telefonisch: maandag- of woensdagochtend op 070 – 3467191 of per email bewonersoverleg@duinoord-denhaag.nl) of door online te boeken https://duinoord-denhaag.nl/trefcentrum/reserveren/. U kunt ook reserveren op trefcentrumduinoord.youcanbook.me