Hoe ziet Den Haag eruit als u aan de knoppen zit?

Omgevingsvisie: Hoe ziet Den Haag eruit als u aan de knoppen zit?

Donderdag 29 februari van 17:30 uur tot 20:00 uur in Muzee

In de omgevingsvisie Den Haag leggen we samen vast wat voor stad we in 2050 willen zijn. Hoe ziet u de toekomst van Den Haag en uw wijk? Dat wil de gemeente graag weten. Daarom organiseert de gemeente in januari en februari bijeenkomsten in alle stadsdelen.

Komt u ook donderdagavond 29 februari naar de bijeenkomst voor Scheveningen in Muzee?

De bijeenkomst is voor iedereen uit Scheveningen, dus de wijken Duindorp, Duinoord, Duttendel en Wittebrug, Geuzen- en Statenkwartier, Havenkwartier, Zorgvliet, Van Stolkpark en Noordelijk Scheveningen.

Waar: Muzee, Neptunusstraat 90-92

Programma

Om 17:30 uur starten we met eten en een drankje. Na een korte uitleg over de omgevingsvisie gaan we aan de slag. Er zijn verschillende onderdelen waar u aan mee kunt doen.
Zo kunt u op een kaart van het stadsdeel aangeven welke waardevolle plekken er in uw buurt aanwezig zijn en vooral waarom deze plekken van betekenis zijn voor u. Ook kunt u de Haagse Mixer spelen. Dit is een ‘mengpaneel’ met zes schuiven om uw perfecte mix voor de stad in 2050 te maken. Hoe hoger de schuif hoe belangrijker het onderwerp. Tijdens het spelen gaan we ook over uw keuzes in gesprek.

Rond 20:00 uur zijn we klaar. De uitkomsten van deze avond zijn straks terug te vinden in de omgevingsvisie.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Stuur dan voor 22 februari een e-mail naar omgevingsvisie@denhaag.nl. Vermeld hierbij uw naam, welke bijeenkomst u komt (Scheveningen, 29 februari) en eventuele dieetwensen.

Omgevingsvisie Den Haag 2050
Wilt u meer weten over de omgevingsvisie?
Kijk dan op www.omgevingsvisie.denhaag.nl

Graag verwelkomen wij u op 29 februari.

Team Omgevingsvisie Den Haag 2050