Duinoord zoekt speelplek (vervolg)

Speelbeheerder Wesley wandelde met kinderen door de wijk om te horen waar zij spelen en bewegen. In deze video ziet u op welke plekken kinderen graag willen spelen. Tussen eind oktober en half november vulden kinderen en volwassen een vragenlijst in over spelen in Duinoord. Thema spelen op de wijkagenda Het thema speelplek staat op… Lees meer »

Secretariaat gesloten

Het secretariaat is gesloten gesloten van 9 t/m 16 januari 2023

Bibliotheek gesloten

Bibliotheek Duinoord is van 24 december 2022 t/m 3 januari 2023 gesloten.  

Vragenlijst Duinoord zoekt speelplek

Het thema speelplek staat op de wijkagenda Duinoord. Samen met de werkgroep spelen en Bewonersoverleg Duinoord heeft de gemeente een vragenlijst gemaakt. Dit om erachter te komen op welke plekken mensen spelen en bewegen. Denk aan de stoep, pleinen, parken en speeltuinen. Dit kan in de wijk zijn, maar ook daarbuiten. Help mee Woont u… Lees meer »

Geslaagde demonstratie bij Krot van Kroatië

Het was vrijdagmiddag 26 augustus een geslaagde en sfeervolle demonstratie bij het Krot van Kroatië aan de Groot Hertoginnelaan. Er waren tussen de vijftig en zestig deelnemers, de meesten boze buurtbewoners maar er waren ook vertegenwoordigers van vijf politieke partijen, pers en delegaties van het Bewonersoverleg Duinoord en van de Vereniging Vrienden van Den Haag…. Lees meer »

De Dendertram is er. Wat kunt ú doen?

De Dendertram is er. Wat kunt ú doen? In wijkblad ’t Lopend Vuurtje nr. 233 legden we uit wat het Bewonersoverleg heeft gedaan om de komst van nieuwe trams op lijn 16 – inmiddels lijn 17 – in goede banen te leiden. Nu het nieuwe materieel rijdt, vraagt u zich misschien af: wat kan ik… Lees meer »

Met spoed gezocht

Het team van ’t Lopend Vuurtje is dringend op zoek naar vrijwilligers die 5 keer per jaar ons mooie magazine ’t Lopend Vuurtje in een straat van Duinoord willen bezorgen. Meer informatie kunt u op maandag- of woensdagochtend bij het secretariaat van het Bewonersoverleg Duinoord aan het Sweelinckplein 42 krijgen of per telefoon 070-346719 of… Lees meer »

Kroatië laat monument verkrotten: demonstratie op 26 augustus!

Op 26 augustus aanstaande om 14:00 uur is er een demonstratie bij het al jaren leegstaande en volledig verkrotte pand aan de Groot Hertoginnelaan 30, om de hoek van de Banstraat. Dit pand is eigendom van Kroatië, en wij willen door middel van deze demonstratie, en het vervolgens aanbieden van een petitie aan de Kroatische… Lees meer »

Werkgroepleden gezocht voor het thema speelplek

Speelplek is één van de zeven thema’s in de Wijkagenda van Duinoord (2021-2024). De werkgroep speelplek is op zoek naar mensen uit de wijk die willen meedenken over speelplekken en manieren om kinderen buiten te laten spelen en bewegen. Twee bewoners per gebied De werkgroep speelplek zoekt bewoners die meedenken over speelplekken. Voor een goede… Lees meer »

Antwoord van het college op vragen van Joris Wijsmuller/HSP

Het raadslid de heer Wijsmuller heeft op 7 februari 2022 een brief met daarin negen vragen aan de  voorzitter van de gemeenteraad gericht. Overeenkomstig artikel 30 van het reglement van orde voor vergaderingen en andere werkzaamheden  van de raad, beantwoordt het college deze vragen als volgt. De weerstand tegen de plannen om bredere en zwaardere… Lees meer »