Fietsparkeren in Duinoord: ontwerp is aangepast

De werkgroep verkeer van Bewonersoverleg Duinoord heeft eerder een zienswijze ingestuurd over het ontwerp van het fietsparkeren in Duinoord. Hierbij een update over de voortgang. Op 2 april 2024 is het voorontwerp samen met alle zienswijzen en het antwoord van het projectteam besproken in het college van burgemeester en wethouders. Dit document noemt de gemeente… Lees meer »

Hoe ziet Den Haag eruit als u aan de knoppen zit?

Omgevingsvisie: Hoe ziet Den Haag eruit als u aan de knoppen zit? Donderdag 29 februari van 17:30 uur tot 20:00 uur in Muzee In de omgevingsvisie Den Haag leggen we samen vast wat voor stad we in 2050 willen zijn. Hoe ziet u de toekomst van Den Haag en uw wijk? Dat wil de gemeente… Lees meer »

Word ook vrijwilliger bij Welzijn Scheveningen

Welzijn Scheveningen is een organisatie die zich inzet voor alle inwoners van het stadsdeel Scheveningen. Dat doen wij met een groep bevlogen collega’s en ruim 500 vrijwilligers. We stimuleren en ondersteunen bewoners om zich in te zetten voor hun wijk en hun buurtgenoten en organiseren tal van activiteiten voor jong en oud. We doen er… Lees meer »

Oktober is actiemaand ‘Kak in de bak’

Oktober staat met de actiemaand Kak in de bak in het teken van hondenpoep. Hondenpoep op straat is een van de grootste ergernissen van bewoners. Met activiteiten in de wijk, vragen wij bij baasjes extra aandacht voor het opruimen van de poep van hun hond. Ook roepen wij wijkbewoners op overlast van hondenpoep te melden…. Lees meer »

WSDH zet stadsdeel Scheveningen in de schijnwerpers

WSDH staat voor Werkgever Sportclubs Den Haag. WSDH is een werkgeversorganisatie voor meer dan 70 sportprofessionals die zich dagelijks bezighouden met sportstimulering in de regio Haaglanden. Iedere twee maanden zetten zij een Haags stadsdeel in de spotlight. In juli en augustus is dat stadsdeel Scheveningen! Deze zomer kun je naar de playgrounds voor Streetsport, maar… Lees meer »

Tegelwippen 2023 een groot succes

De buurtactie Tegelwippen Duinoord was weer een doorslaand succes. Tientallen buurtgenoten hebben bij elkaar meer dan 900 tegels ingeleverd, een container vol. Dank aan iedereen die heeft meegedaan aan deze actie en aan alle mensen die ons daarbij hebben geholpen . Samen hebben we Duinoord  weer wat groener gemaakt. Bekijk hier een fotoverslag van het… Lees meer »

Verslag wijkbijeenkomst 23 februari over fietsparkeren

In de smalle straten van vooroorlogse wijken staan de stoepen te vol met fietsen en (deel)scooters. Duinoord is één van deze wijken. Voor een aantal straten in Duinoord wil de gemeente dit fietsparkeerprobleem samen met de buurt verbeteren. Hiervoor kwamen de gemeente en bewoners van de wijk op donderdagavond 23 februari naar de Praktijkschool de… Lees meer »

Hoop voor krot van Kroatië

Op 31 januari was een Duinoordse delegatie uitgenodigd op de Kroatische ambassade. De delegatie bestond uit vertegenwoordigers van het bestuur van het Bewonersoverleg, de Werkgroep Stadsbeeld en het Actiecomité Krot van Kroatië. Het was een positief gesprek waarin de ambassadeur meedeelde dat er dit jaar daadwerkelijk gaat worden begonnen met de restauratie van het vervallen… Lees meer »

Duinoord zoekt speelplek (vervolg)

Speelbeheerder Wesley wandelde met kinderen door de wijk om te horen waar zij spelen en bewegen. In deze video ziet u op welke plekken kinderen graag willen spelen. Tussen eind oktober en half november vulden kinderen en volwassen een vragenlijst in over spelen in Duinoord. Thema spelen op de wijkagenda Het thema speelplek staat op… Lees meer »

Secretariaat gesloten

Het secretariaat is gesloten gesloten van 9 t/m 16 januari 2023