Houd je van eten en gezelligheid? Wil je buurtgenoten leren kennen? Elk najaar organiseert Bewonersoverleg Duinoord het Walking Dinner Duinoord. Elke bewoner in Duinoord, die ouder is dan 18 jaar, kan deelnemen als kok of als gast.

Opzet Walking Dinner

Als gast:

Je gaat naar drie huizen in de wijk waar je gaat genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht met wisselende buurtgenoten. Tussen de gangen door loop of fiets je naar de volgende locatie. De start en de afsluiting zal zijn op het Trefcentrum Duinoord op het Sweelinckplein. We starten om 17.30 uur en hebben om 22.15 uur een afsluitende borrel.

Als kok:

Haute Cuisine is niet nodig. Het gaat om plezier in koken, wijkgenoten leren kennen en het ontvangen van gasten in je huis. Elke kok stelt zijn eigen menu samen en doet daarvoor de inkopen. Je ontvangt 3 keer een wisselend gezelschap; voor het eerste gezelschap maak je een voorgerecht, het tweede een hoofdgerecht en het derde een nagerecht. Je kunt ervoor kiezen om 4 of 6 gasten te ontvangen.

Kosten

Gasten betalen € 25,- voor de driegangen maaltijd.
De koks ontvangen € 25,- per complete maaltijd (voor-, hoofd- en nagerecht inclusief drank). De kosten voor de start, afsluiting, promotie en bedankje voor de koks worden gesponsord door het Bewonersoverleg (dit bedraagt €5,- per persoon).

Bij inschrijving betaal je als gast de bijdrage aan het bewonersoverleg, die vervolgens voor de betaling aan de koks zorgdraagt.

Contact

Het Walking Dinner wordt georganiseerd vanuit het Bewonersoverleg Duinoord. De organisatie is in handen van een werkgroep van het bewonersoverleg. Vragen over het Walking Dinner kan je mailen aan walkingdinner@duinoord-denhaag.nl.

FAQ’s

Wie kunnen er allemaal meedoen?
Alle bewoners van Duinoord van 18 jaar en ouder kunnen deelnemen.

We geven ons op als stel, blijven we dan bij elkaar tijdens de 3-gangen?
Je kunt je als stel aanmelden en kiezen om bij elkaar te blijven of juist niet. Je ziet elkaar sowieso weer bij de afsluitende borrel.

Hoe wordt omgegaan met allergieën?
Je kunt dit bij de aanmelding doorgeven. Dit wordt vervolgens met de koks en hun kookvoorkeuren afgestemd.

Kan ik ook een kok helpen?
Ja graag, je kunt bijvoorbeeld ook samen met een buurman/vrouw opgeven om te koken.

Is er voldoende tijd om van locatie te wisselen?
Er is 15 minuten tussen de gangen om te wisselen van locatie. In de persoonlijk route wordt met deze tijd rekening gehouden en zie je waar je naar toe moet.

Is er meer informatie voor koks beschikbaar?
Er komt een informatiesessie voor de koks. Je kunt hier bij zijn als kok als je daar behoefte aan hebt. In andere wijken bleek dit handig om bijvoorbeeld wat tips en de logistiek door te spreken.

Wanneer krijg ik te horen waar ik heenga en met wie?
Als gast krijg je bij de start je persoonlijke route en een overzicht van de verschillende tafelgenoten en koks.

Wanneer dien ik te betalen?
Na bevestiging van de inschrijving vanuit de organisatie dien je direct te betalen. Pas na betaling is de aanmelding definitief.

Hoeveel plekken zijn er beschikbaar?
Dit is afhankelijk van het aantal koks wat zich aanmeldt.

Is het mogelijk te annuleren?
Omdat de koks rekening houden met hun organisatie en inkoop heeft het de voorkeur dat je je plek overdraagt aan een andere buurtgenoot. Mocht je na inschrijving echt niet kunnen meld dit dan tijdig bij de organisatie.