Plannen Duinoordse Vrouwenclub

Delft

Eigenlijk had de Duinoordse Vrouwenclub het idee om eind juni naar de Ladiesnight in het Gemeentemuseum te gaan. Alleen… het Gemeentemuseum organiseert dit jaar geen Ladiesnight. Tijd dus om een ander plan te bedenken! Na ampel overleg heeft het voorbereidingsgroepje gekozen voor een uitstapje naar Delft. Het is de bedoeling om de Porceleyne Fles te bezoeken met aansluitend een lunch. Wellicht is er ook nog tijd voor een bezoek aan de Oude en Nieuwe Kerk, maar dat wordt nog even in overweging genomen. Men is voornemens om met het openbaar vervoer heen en weer te reizen. Handig om er rekening mee te houden dat we ook stukjes te lopen hebben. Voor de agenda dus:

Vrijdag 1 juli 2016, tussen pakweg half elf en drie uur: Bezoek aan Delft.

Officiële uitnodiging met meer precieze informatie volgt via de email.

Fietsen

Dan hebben we nog het plan om in augustus te gaan fietsen. Datum: 26 augustus 2016. Het idee is momenteel om een tochtje door de duinen te maken (plm. anderhalf/twee uur) en dan een pannenkoek te eten in Meijendel. We zoeken nog iemand die het voortouw wil nemen om een route samen te stellen. Ben je een kenner van het gebied en heb je een leuke route, meld je dan bij onze coördinator Gerda Pronk!

Zoals iedereen weet: als je het leuk vindt om een keertje met ons mee te gaan, hoef je niet meer te doen dan je emailadres bij Gerda Pronk in te leveren. Je ontvangt dan per uitje een officiële uitnodiging en kunt in je agenda kijken of je tijd en zin hebt. Pas dan meld je je aan voor de activiteit. Handig en makkelijk en een heel leuke manier om mensen uit de buurt te leren kennen!