Opruimen, dat doe je zo!

 
Haagse Opruimestafette
 
De Haagse Opruimestafette is een actie waarbij de gemeente, bewoners en ondernemers een jaar lang extra aandacht besteden aan het opruimen van de eigen wijk. Van 21 september tot en met 5 oktober is de estafette in Scheveningen.
 
Afgelopen jaar op het Sweelinckplein is er tijdens de pilot veel grofvuil opgehaald. Onder de vlag van de Haagse Opruimestafette wordt deze actie eenmalig herhaald.
 
Grofvuil
 
De inleverdagen voor grofvuil en oude fietsen worden georganiseerd op het Sweelinckplein. We starten met een gezellige Opruimdag op zaterdag 24 september, van 11:00 – 16:00. Er staat een container voor grofvuil en ook de kringloop is aanwezig om bruikbare spullen en fietsen te verzamelen. Verder zijn er op het Sweelinckplein extra grofvuilinzamelingen op de volgende donderdagavonden: 29 september, 6 oktober, 13 oktober en 27 oktober, van 18:00 – 20:00.
 
De gemeent hoopt op uw enthousiaste medewerking. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze actie, dan kunt u contact opnemen met het gemeentelijk contactcentrum via telefoonnummer 14070.