Wijzigingen betaald parkeren

De gemeente organiseert inloop-/ informatiemomenten voor alle bewoners en bedrijven in Zorgvliet, Duinoord en Regentessekwartier. Medewerkers van de gemeente Den Haag kunnen u dan informeren over de wijzigingen. Ook is het mogelijk vragen over de aanvraag van parkeervergunningen of over de handhaving te stellen. Er wordt geen presentatie gehouden. De momenten zijn donderdag 16 mei van 15.30 – 17.30 u en dinsdag 21 mei van 18.30 tot 20.00 uur. De locatie is op beide momenten de Annie M.G. Schmidtschool, Jacob de Graefflaan 10-14.

U kunt, indien u deze nog niet heeft, vanaf 7 mei 2019 een parkeervergunning aanvragen via www.denhaag.nl/parkeren. Heeft u geen internet? Dan kunt u telefonisch een aanvraagformulier opvragen via telefoonnummer 14070. U kunt ook het aanvraagformulier ophalen tijdens de inloopmomenten. Let op dat u uw vergunning voor 4 juni 2019 aanvraagt zodat u op de wijzigingsdatum van 1 juli 2019 in het bezit bent van een parkeervergunning. Indien u al een vergunning heeft dan wordt deze automatisch omgezet. Let u wel op de werkingstijden bij het aan- en afmelden van bezoek?

Om uw buurt voor te bereiden op de uitbreiding van betaald parkeren worden kleine werkzaamheden op straat verricht. Het gaat dan bijvoorbeeld om het opnieuw aanbrengen van belijning op straat of het markeren van een in-/ uitrit. Tijdens de informatie- informatiemomenten kunt u ook meer informatie krijgen over deze werkzaamheden.

Verdere details worden door de gemeente via een brief aan alle adressen in het gebied vermeld. Heeft u vragen of de brief niet ontvangen? Neem dan contact op met de gemeente via 25.parkeren@denhaag.nl of T 14070.