Duinoords Politiek Café

Het Politiek Café is een initiatief van het Bewonersoverleg Duinoord en heeft een tweeledig doel: enerzijds de bewoners de gelegenheid te geven de standpunten te leren kennen van de politieke partijen en anderzijds de politieke partijen kennis te laten maken met wat er speelt in de wijk op gebieden als Wonen & Voorzieningen, Groen & Stadsbeeld en Verkeer.

De bedoeling is het om te verzamelen op het Trefcentrum annex de Bibliotheek Duinoord (Sweelinckplein 42), en vervolgens in groepjes een wandeling te maken van ongeveer 45 minuten waarbij we laten zien hoe de wijk er voor staat, onder andere op het gebied van verkeersveiligheid, groenonderhoud en verdichting. Na terugkeer op het Trefcentrum gaan we uiteen in groepjes waarin we – in 3 x 15 minuten – bespreken hoe de gemeentelijke politiek omgaat met deze en andere onderwerpen. We sluiten af met een hapje en een drankje.

Voor deze wijkwandeling hebben we de zes partijen uitgenodigd, die in 2014 in de wijk Duinoord de meeste stemmen hebben vergaard. We verwachten dat D66, Haagse Stadspartij, VVD, PVDA, GroenLinks en PVV aanwezig zullen zijn.

Duinoords Politiek Café

op zaterdag 17 februari a.s., van 16.00 – 18.00u.
Locatie: Trefcentrum, Sweelinckplein 42

Tot zaterdag 17 februari!