Welkom in Duinoord

Op 19 februari om 20.00 organiseert het Bewonersoverleg Duinoord voor u als nieuwe bewoner van onze wijk een kennismakingsavond. Locatie: Trefcentrum, Sweelinckplein 42. U bent van harte uitgenodigd om kennis te maken met oude en nieuwe bewoners van de wijk. Wij maken u wegwijs in de wijk en in de activiteiten van het Bewonersoverleg vanuit… Lees meer »

Fluit en orgel; een betoverende combinatie

In de Maranathakerk spelen op 22 maart a.s. Wendela van Swol, fluit, en Bert van Stam, orgel, oude en nieuwe muziek. Van Bach tot populaire hits uit de jaren zeventig. Wendela van Swol, geboren en opgeleid in Den Haag, woont en werkt in Spanje. Ze is concertfluitiste, docent, leidt masterclasses en publiceert in vaktijdschriften. Bert… Lees meer »

Meeting for expats

On Sunday 26th January from 16.30 to 18.00, we would love to get together with our expats.

Wandelclub Duinoord

De eerstvolgende wandeling van Wandelclub Duinoord is op vrijdag 7 februari a.s. We starten op Sweelinckplein 42 om 10.30 uur.

Derde Walking Dinner Duinoord

Houd je van eten en gezelligheid? Wil je buurtgenoten leren kennen? Geef je dan nu op voor het Walking Dinner Duinoord van zaterdag 23 november 2019. Elke bewoner in Duinoord, die ouder is dan 18 jaar, kan deelnemen als kok of als gast. Het Walking Dinner wordt georganiseerd door het Bewonersoverleg Duinoord. Opzet Walking Dinner… Lees meer »

Klimaat en energietransitie

Op 27 nov a.s. spreekt Jan Rotmans in de Maranathakerk (2 e Sweelinckstraat 156) over klimaat en energietransitie: Jan Goossensen van de Maranathakerk organiseert en begeleidt de avond, en werkt voor deze avond samen met Duurzaam Den Haag. Hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans (Erasmusuniversiteit Rotterdam) heeft een duurzame samenleving op het oog waar mens en natuur… Lees meer »

Seizoensopening Bewonersoverleg

Het bestuur van het Bewonersoverleg Duinoord nodigt u uit tot het bijwonen van de Seizoensopening. Waar een Verenigde Bewonersvergadering deel van uitmaakt, op zaterdag 28 september a.s. om 16.00 uur in het Trefcentrum van het Bewonersoverleg, Sweelinckplein 42. Programma op 28 september: 16.00 u borrel en informeel bijeenzijn buurtbewoners 16.45 u officiële gedeelte Bewonersvergadering 17.15… Lees meer »

Derde Walking Dinner Duinoord

Opzet Walking Dinner Als gast: Je gaat naar drie huizen in de wijk waar je gaat genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht met wisselende buurtgenoten. Tussen de gangen door loop of fiets je naar de volgende locatie. De start en de afsluiting zal zijn op het Trefcentrum Duinoord op het Sweelinckplein. We starten om… Lees meer »

Excursie Duinoordse Vrouwenclub

De organisatie heeft een route uitgestippeld waarbij men langs 11 graven komt van bekende Nederlanders. Verzamelen om 10.00 uur bij het Trefcentrum, Sweelinckplein 42 De route met de fiets duurt 15 minuten Met het Openbaar Vervoer Tram 3, uitstappen bij Laan van Eik en Duinen. Aanmelden bijmarijkepronk@ziggo.nl

Galerie Adoráble ART+DESIGN

Zondag 1 september a.s. van 15.00 tot 20.00 wordt dit feestelijk gevierd met een mini tentoonstelling buiten in een vintage caravan en binnen op de 1e etage. Galerie Adoráble ART+DESIGN Banstraat 9 Den Haag