Liefdesverklaring van schrijfster Mira Feticu bij Colette

Schrijfster Mira Feticu verklaart op zondag 26 september bij Colette in de Haagse Reinkenstraat haar liefde aan de Nederlandse taal. Hoe is het om in een taal te schrijven die je niet met de paplepel kreeg ingegoten? Als je van taal verandert, verander je dan ook van leven? In een gesprek met journalist Jean-Pierre Geelen… Lees meer »

VuilJutten in de buurt

We starten met een nieuwe activiteit vanuit Trefcentrum Duinoord. Iedere 1e zaterdag van de maand gaan we VuilJutten. We beginnen op 5 juni. De start is om 11 uur bij het Trefcentrum, Sweelinckplein 42. We zien hoeveel mensen er komen en waar we heen gaan. Laat ons weten, wanneer je meedoet en of je gebruik… Lees meer »

Jaarvergadering 2021 Bewonersoverleg 12 mei 2021

Het bestuur van het Bewonersoverleg Duinoord nodigt u van harte uit voor de Jaarvergadering 2021 op woensdag 12 mei a.s. om 19.30 uur. In verband met de coronamaatregelen zijn we dit keer welkom in de Maranathakerk, 2e Sweelinckstraat 156. Omdat we ons aan de RIVM- richtlijnen houden moet u zich wel vooraf per email bij… Lees meer »

Chat mee over Duinoord

Chat met andere bewoners op 22 november 2018 van 20.00 tot 21.00 uur. Meld u nu alvast aan. Na aanmelding krijgt u een e-mail met een link waarmee u kunt inloggen voor de sessie. Hoe werkt het? Tijdens de chatsessie reageren bewoners op elkaars ideeën. De deelnemers krijgen later dit jaar bericht over de uitkomst…. Lees meer »

Actie Steenbreek

Zaterdag 3 november vindt op het Sweelinkcplein de actie Steenbreek/Duurzaam Den Haag plaats. In de bijlage leest u meer over deze actie.

Lezing Botine Koopmans

Dinsdagavond 6 november vindt in het Trefcentrum een lezing plaats door Botine Koopmans, auteur van meerdere publicaties over Den Haag. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis. In de bijlage vindt u meer informatie.

Walking Dinner Duinoord 15 september 2018

Opzet Walking DinnerAls gast: Je gaat naar drie huizen in de wijk waar je gaat genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht met wisselende buurtgenoten. Tussen de gangen door loop of fiets je naar de volgende locatie. De start en de afsluiting zal zijn op het Trefcentrum Duinoord op het Sweelinckplein. We starten om 17.30… Lees meer »

Sunny Court Festival

Het concert is gratis toegankelijk en iedereen is welkom als luisterpubliek. Het park is vanaf 19.00 uur geopend. Voor meer informatie klik op onderstaande link. http://sunnycourtfestival.nl/

Workshop Atelierroute

Zaterdag 2 juni wordt de Open Ateliers Duinoord en omgeving afgesloten met workshops, demonstraties en muziek. In het pand van het Bewonersoverleg Duinoord, Sweelinckplein 42, vindt tussen 13.00 en 16.00 uur een doorlopende demonstratie keramiek plaats: opbouwen van opgengewerkte beelden en organische vazen in klei, door Catherine Pineau.  

International Market Reinkenstraat

Op de International Market kun je producten uit verschillende culturen en landen ontdekken. Leer nieuwe merken, producten, culturen en mensen kennen, want wat is er nu leuker dan dat? Geniet onder andere van Franse delicatessen, bewonder Peruaanse producten en dans op wereldwijde muziek. Op de International Market reis je in één dag de hele wereld… Lees meer »