Kroatië laat monument verkrotten: demonstratie op 26 augustus!

Op 26 augustus aanstaande om 14:00 uur is er een demonstratie bij het al jaren leegstaande en volledig verkrotte pand aan de Groot Hertoginnelaan 30, om de hoek van de Banstraat. Dit pand is eigendom van Kroatië, en wij willen door middel van deze demonstratie, en het vervolgens aanbieden van een petitie aan de Kroatische… Lees meer »

Walking Dinner Duinoord

Opzet Walking Dinner Als gast: Je gaat naar drie huizen in de wijk waar je gaat genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht met wisselende buurtgenoten. Tussen de gangen door loop of fiets je naar de volgende locatie. De start en de afsluiting zal zijn op het Trefcentrum Duinoord op het Sweelinckplein. We starten om… Lees meer »

Jaarvergadering Bewonersoverleg 19 mei 2022

Het bestuur van het Bewonersoverleg Duinoord nodigt u van harte uit voor de Jaarvergadering 2022 op donderdag 19 mei a.s. om 19.30 uur in het Trefcentrum, Sweelinckplein 42. Het bestuur legt verantwoording af door het jaarverslag en het financieel verslag 2021 te presenteren en de kascommissie brengt verslag uit van haar bevindingen. Ook wordt de begroting… Lees meer »

Kenniscafé – isolatieglas en vloerisolatie

Op donderdag 31 maart organiseert Duurzaam Duinoord weer een kenniscafé met dit keer als centrale onderwerpen isolatieglas en vloerisolatie. Buurtgenoten die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van hun woning kunnen elkaar tijdens deze avond ontmoeten en hun vragen stellen aan de energiecoaches. Het Haagse bedrijf Energy Guards is van de partij. Met voorbeeldmaterialen laten ze… Lees meer »

Marieke Stoel in de Houtrustkerk

Zondag 5 december van 12.00 tot 12.30 is er een concert in de Houtrustkerk, Beeklaan 535 hoek Houtrustweg 1. Marieke Stoel, orgel, zal dan een programma laten horen met allerhande meesterwerken voor de tijd van het jaar. De dan geldende coronamaatregelen zijn van toepassing (QR code controle bij de deur etc.)

Liefdesverklaring van schrijfster Mira Feticu bij Colette

Schrijfster Mira Feticu verklaart op zondag 26 september bij Colette in de Haagse Reinkenstraat haar liefde aan de Nederlandse taal. Hoe is het om in een taal te schrijven die je niet met de paplepel kreeg ingegoten? Als je van taal verandert, verander je dan ook van leven? In een gesprek met journalist Jean-Pierre Geelen… Lees meer »

VuilJutten in de buurt

We starten met een nieuwe activiteit vanuit Trefcentrum Duinoord. Iedere 1e zaterdag van de maand gaan we VuilJutten. We beginnen op 5 juni. De start is om 11 uur bij het Trefcentrum, Sweelinckplein 42. We zien hoeveel mensen er komen en waar we heen gaan. Laat ons weten, wanneer je meedoet en of je gebruik… Lees meer »

Jaarvergadering 2021 Bewonersoverleg 12 mei 2021

Het bestuur van het Bewonersoverleg Duinoord nodigt u van harte uit voor de Jaarvergadering 2021 op woensdag 12 mei a.s. om 19.30 uur. In verband met de coronamaatregelen zijn we dit keer welkom in de Maranathakerk, 2e Sweelinckstraat 156. Omdat we ons aan de RIVM- richtlijnen houden moet u zich wel vooraf per email bij… Lees meer »

Chat mee over Duinoord

Chat met andere bewoners op 22 november 2018 van 20.00 tot 21.00 uur. Meld u nu alvast aan. Na aanmelding krijgt u een e-mail met een link waarmee u kunt inloggen voor de sessie. Hoe werkt het? Tijdens de chatsessie reageren bewoners op elkaars ideeën. De deelnemers krijgen later dit jaar bericht over de uitkomst…. Lees meer »

Actie Steenbreek

Zaterdag 3 november vindt op het Sweelinkcplein de actie Steenbreek/Duurzaam Den Haag plaats. In de bijlage leest u meer over deze actie.