Stadsbrede bijeenkomst in het Stadhuis

De gemeente nodigt je graag uit voor de stadsbrede bijeenkomt op 7 oktober van 12.00 tot 14.00 uur in het atrium van het stadhuis. Iedereen is welkom.

Vanaf  12 uur staan er hapjes klaar en wordt je bijgepraat over de voortgang van de omgevingsvisie Den Haag 2050. Het Team Omgevingsvisie Den Haag  is afgelopen juni en juli de stad in geweest met de Haagse mixer. Je hoort welke ambities mensen uit de verschillende wijken hebben en we gaan met de deelnemers aan de slag op een grote plattegrond van Den Haag (de Haagse Mat) waar je kan aangeven waar je trots op bent, welke plekken behouden moeten blijven en waar zeker nog wat moet gebeuren.

Wethouder Robert van Asten en presentator Fred Zuiderwijk zijn de gastheren deze middag.

Voor kinderen is er een aparte ruimte waar zij kunnen spelen en ook met een begeleider hun ideale speelplek kunnen bouwen. Kortom: de Haagse omgevingsvisie maken we met elkaar!

Fijn als je een mail stuurt naar omgevingsvisie@denhaag.nl om te laten weten dat je komt i.v.m. de catering. Nodig vooral je buurvrouw, collega, sportmaatje of andere mensen uit je netwerk uit.

Meer info op https://omgevingsvisie.denhaag.nl