Ontmoeting B&W met stadsdeel Scheveningen

Het college van burgemeester en wethouders gaat graag in gesprek met bewoners en ondernemers in de stad. We brengen daarom de komende maanden een bezoek aan alle stadsdelen. Dinsdagavond 23 mei 2023 komen wij naar stadsdeel Scheveningen om te horen wat er speelt in uw wijk.

U bent van harte welkom om hierbij te zijn!

Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur
U bent vanaf 19.00 uur welkom in het World Forum, Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag.

Tijdens het programma stelt stadsdeelwethouder Anne Mulder het college van burgemeester en wethouders aan u voor. Ook vertelt hij kort iets over het coalitieakkoord en gaat hij in op actuele thema’s in het stadsdeel.

Een aantal bewoners en ondernemers laat op een leuke manier zien wat zij doen voor hun wijk. Daarna kunt u verder praten met elkaar en met de burgemeester en wethouders. Wij sluiten de avond af met een hapje en drankje. Het programma is om 21.30 uur afgelopen.

Laat u ons voor 16 mei weten of u komt?

Wij stellen het op prijs als u bij de bijeenkomst bent. Wilt u deze uitnodiging delen met anderen in Scheveningen? Dat kan, graag zelfs! U kunt zich tot 16 mei aanmelden via de pagina www.scheveningen.denhaag.nl/collegeontmoeting. Er is plek voor 120 personen.

Wij hopen u op dinsdag 23 mei te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Het college van burgemeester en wethouders