Open Ateliers Duinoord 2020

Open Ateliers Duinoord e.o. 2020  gaat ONLINE !!

Dit jaar helaas vanwege de corona-maatregelen geen Open Ateliers-weekend. Op 20 en 21 juni blijven de deuren van de ateliers gesloten.

In plaats daarvan gaat Open Ateliers Duinoord e.o. in juni ONLINE! 

Via de Facebookpagina en de website wordt het werk getoond van 33 kunstenaars. Op de website kunt u een recent werk van de deelnemende kunstenaars bekijken en doorklikken naar hun eigen websites om verder kennis te maken met de kunstenaars en hun werk. Er is weer veel nieuw werk, dat nog niet eerder voor het publiek te zien was. Als u interesse hebt in een kunstwerk, kunt u contact opnemen met de kunstenaar om het werk te gaan bekijken.

Naast de onlinepresentatie worden er ook een aantal kunstwerken in het echt getoond. Daarom wordt van elke deelnemer aan Open Ateliers Duinoord 2020 ONLINE een werk tentoongesteld bij Artgallery Koenders, 2e Schuytstraat 164/hoek Reinkenstraat. De overzichtstentoonstelling is van 4 juni t/m 25 juni op werkdagen te bezoeken van 09.00-17.00 uur.

U kunt Open Ateliers Duinoord ONLINE vanaf 4 juni bezoeken op www.openateliersduinoord.nl of al eerder de Facebookpagina van de organisatie.