Bibliotheek Duinoord

Contact

Wil Hoogteijling, bibliotheek@duinoord-denhaag.nl

Doel

Sinds 19 april kun je terecht in onze Bibliotheek Duinoord, een bibliotheek voor volwassenen, gevestigd Sweelinckplein 42. De bibliotheek wordt gerund door vrijwilligers uit de wijk Duinoord (e.o.). Zo is de bibliotheek van, voor en door bewoners van Duinoord. Als je boeken wilt lenen kun je gratis lid worden van de bibliotheek. Met vrijwillige bijdragen en donaties financieren we nieuwe aanwinsten. Omdat digitale systemen te duur zijn, hanteren we een heel eenvoudig leensysteem. De bibliotheek is op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.30 - 12.30 uur geopend.

Een selectie van boeken uit onze voormalige ruilbibliotheek is geintegreerd in de nieuwe collectie. Mocht je ons boeken willen schenken dan zal de bibliotheekmedewerker beslissen of deze geschikt zijn voor onze collectie.

In oktober zal het officiele openingsfeest plaatsvinden.

Werkgroep

  • Wil Hoogteijling

Activiteiten

De werkgroep verzorgt de uitleen van boeken in de collectie van Bibliotheek Duinoord. Deze bibliotheek is open iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend open van 9.30 tot 12.30 uur. Vanaf januari 2018 zijn wij, op verzoek, ook op dinsdagavond van 18.30 - 20.00 uur geopend. Bij voldoende belangstelling zal deze avondopenstelling definitief worden.