Trefcentrum

Trefcentrum Duinoord is het pand van Bewonersoverleg Duinoord. In dit pand vinden de meeste activiteiten van het Bewonersoverleg plaats. Daarnaast kunnen ook derden het pand huren. Hebt u belangstelling? Hieronder kunt u direct de ruimte reserveren.

Huur het Trefcentrum Duinoord op Sweelinckplein 42

Het Trefcentrum is voor iedereen te huur voor verschillende activiteiten. Er is een beamer, keukenblok, stoelen en tafels. Ideaal voor (VvE) vergaderingen, zakelijke flexplek, maar ook voor verjaardagen, bridgedrives of culturele activiteiten. Op aanvraag kan ook voor langere tijd een deel van de ruimte gehuurd worden.

Tarieven

Per 1 juni 2019 zullen de tarieven per dagdeel (4 uur) als volgt zijn:

  • € 80 per dagdeel (of deel ervan) voor commerciële en VvE-activiteiten
  • € 30 per dagdeel (of deel ervan) voor open, wijkgebonden activiteiten zonder winstoogmerk en passend in de doelstelling van het Bewonersoverleg (verbindend in de wijk: Dus educatief, sportief, cultureel en/ of maatschappelijk vormend)
  • € 60 per dagdeel (of deel ervan) voor privépersonen voor besloten evenementen (bv. verjaardagen, enz.)

Reserveren

De ruimte kan gehuurd worden door contact op te nemen met het secretariaat (telefonisch: maandag- of woensdagochtend op 070 - 3467191 of per email bewonersoverleg@duinoord-denhaag.nl) of door online te boeken http://www.duinoord-denhaag.nl/reserveren. U kunt ook reserveren op trefcentrumduinoord.youcanbook.me.